פרויקטים

ירידה עד לפרט האחרון
מכון תוספות שיער
מכון תוספות שיער

המטרה הייתה לייצר מקום אינטימי ומשפחתי למרות גודלו, כדי שתהיה אווירה חמה ומשפחתית. .

בית במושב גיאה
בית במושב גיאה

שיפוץ מסאיבי לבית של 160 מ"ר של בן 20 שנה, זוג עם 3 ילדים, ללקוחת היה חשוב שאעצב עבורם בית על זמני, שישדר חום וביתיות ובעיקר מזמין לאירוח.

בית במושב נחלים
בית במושב נחלים

זה סיפור על שני בתים שהפכו לבית אחד , שיפוץ לבית ותיק תוך שמירה על המעטפת הקיימת ומבלי לשנות חזיתות על מנת לשמור על אופיו החיצוני של הבית שנראה כבית צנוע במושב .

המספרה של רחלי לרנר
המספרה של רחלי לרנר

הלקוחה פנתה במטרה להגדיל את המקום ע"י איחוד של שתי שחנויות שונות.

פנטאהוז בראשון לציון
פנטאהוז בראשון לציון

דירת גג שרכש זוג שעבר לראשון לציון בעקבות הגדלת המשפחה. הדירה תוכננה מחדש על מנת לנצל באופן מקסימלי את מבנה הדירה ולהכניס פנימה את הנוף.

בית פרטי במושב מנות
בית פרטי במושב מנות

בית פרטי במושב שתוכנן עבור זוג עם שלוש ה ילדים, חללי הבית פתוחים ומרווחים ויחד עם זאת החלוקה שנוצרה מגדירה כל פונקציה באופן ברור.